Vigtig hvalpe info !

Info om kennel SHELTIEDREAM hvalpe;0)

 

Sheltiedream lægger stor vægt på hele hunden i opdrættet med fokus på både den fysiske og den mentale sundhed, samt at der kommer smukke racetypiske hunde ud af det, ”EN HEL HUND”.

 

Vi opdrætter Shetland Sheepdog også kaldet Sheltie efter den Engelske linie.

 

Rundt i Danmark bliver hvalpe/hunde stillet overfor mange forskellige udfordringer, og derfor er det vigtigt, at nutidens hvalpe/hunde er klar til at tackle det hele.

 

Hos Sheltiedream lægger vi derfor stor vægt på at opdrætte alsidige hvalpe/hunde, som er klar til at indgå i mange forskellige sammenhænge.


De hunde, som indgår i vores opdræt, er livlige og venlige, men de kan hvile i sig selv og finder ro på de mest stressede steder.

 

Vi lægger stor vægt på, at udvælge Sheltier, som er fysisk sunde og kan færdes overalt med masser af gå på mod.

 

Vi har valgt hunde, som har vist glæde ved at arbejde med lydighed, får og lign. og gå på udstilling, fordi det er et naturligt element i vores race.

 

Hvalpene vokser op inde i huset tæt omgivet af familien, de er naturligt vænnet til hverdagssituationer som klirrende porcelæn larmende gryder opvaskemaskine, tørretumbler, støvsuger og ikke mindst radio og fjernsyn. De vil opleve børn af forskellig størrelse, dem låner vi udefra. De vil prøve at være i kontakt med andre dyr og større hunde, har selvfølgelig prøvet at gå i snor, køre i bil, komme på plejehjem blandt kørestole og krykker, samt andre former for socialisering.

 

Sheltier er rigtig gode familiehunde. Vores hvalpe bliver ikke pakket ind i vat, så vi opfordrer kraftigt de nye familier til, at give hvalpene et aktivt liv fyldt med spændende oplevelser.


Hvalpene vil få hvalpefoder, en rulle hundeposer, et eller to stykker legetøj,

et lille tæppe, et par tyggeting og de vil få læderhalsbånd + lædersnor med.


Hvalpen vil være blevet chippet, vaccineret 1 gang, samt have fået ormekur 2 gange, vores hunde parres kun med hunde, der er MDR1 +/+ , hvalpene vil enten være MDR1 + / + eller MDR1 + / - , den vil blive øjenlyst i 7-8 uge, og samtidigt få lavet en sundhedsundersøgelse, den vil være forsikret mod skjulte fejl gennem tævens avlsforsikring i Agria.


Alle hvalpene sælges selvfølgelig med DKK stambog, det er ikke muligt at fravælge stambogen!


Vores avlshunde er sundhedstjekket så godt vi nu kan, de er bl.a. HD, AD, OCD undersøgt og MDR1 testede, de nye avlstæver er også genetisk testede for CEA, samt øjenlyst for CEA.


Vi følger efter bedste evne Dansk Shetland Sheepdog klub og DKK's avlsrestriktioner og anbefalinger.


Vi gør alt, hvad vi kan, for at vores hvalpe kan blive til stor glæde for deres kommende familie!

 

Vi mener, at det rette match mellem hvalp og ejer er altafgørende, så det er vigtigt, at den kommende hvalpeejer er interesseret i at komme på besøg flere gange.

 

Hos Sheltiedream er besøgende velkomne efter forudgående aftale. Ved et besøg får man mulighed for at hilse på vores hunde/ hvalpe og spørge nærmere ind til racen.

 

Når I besøger os, vil I opleve, hvor venlige og livlige vores hunde/hvalpe er, så lad være med at møde op i jeres pæneste tøj ;-)


Vores hjemmeside indeholder en masse spændende ting om hvalpe og forældre, samt flokken de går i til daglig.


Husk når vi sender en af vores fantastiske små hvalpe ud i jeres nye hjem, så håber vi at du sender et par billeder ind imellem og en mail eller SMS, så vi ved alt går godt!

Så vil vi til gengæld være behjælpelige med gode råd og masser af hjælp!


Depositum på 4000 kr. betales, når man har udvalgt sig en hvalp, det er ikke en udbetaling på hvalpen, men ved køb af en hvalp trækkes beløbet fra købesummen som i øjeblikket er 17.000 kr.


I tilfælde af fortrydelse fra jeres side beholdes beløbet, altså ingen tilbage betaling.


I tilfælde af fortrydelse fra vores side, tilbage betales det fulde beløb, dette sker meget sjældent!


Hos os, er der ikke indgået en endelig handel, før købskontrakten er underskrevet af både køber og sælger!


Bemærk – at vi forbeholder os retten til at afvise en køber, hvis vi skønner, at køber ikke er egnet til en Shetland Sheepdog!