Willowditch Tiptop Tailor (Tailor)


Født d. 28.12 2012 Død 31.03 2014


Tailor var en fantastisk bandit i det daglige, lidt terroriserende over for de andre drenge, derfor blev han kaldt Tailoriste eller Riste, kærligt ment!


Tailor var min første Sheltie med lidt amerikanske/canadiske linjer Tailor kommer fra Holland og under siden med billedstambogen ligger et link til opdrætterens hjemmeside. Der var ikke noget at vælge imellem for, der var kun ham, enten tog vi ham eller ventede til næste gang. Tailor var en hyperaktiv arbejdshund fra den dag vi hentede ham og arbejdede jeg ikke med ham, blev han destruktiv. Han lavede et par 5 kr. store fine huller i gulvtæppet, fordi jeg havde migræne tre dage og derfor ikke kunne arbejde med ham. Han var, som jeg havde regnet med, meget anderledes end den rene engelske linje, han prøvede grænser hele tiden og havde jeg ikke haft den enorme tålmodighed og min uddannelse som lydighedsinstruktør, så var det måske aldrig gået. Han var svær at få i ro selv i en kasse eller et bur, hvorimod i sengen kunne han ligge og snorke uden problemer hele natten. Tailor fik desværre kun et kort liv hos os, men vi var meget taknemmelige for den tid vi havde sammen med ham, for han gav os mange sjove timer med sine unoder og kunster. Han kunne mærke, hvis humøret var lidt langt nede og han gjorde alt for at ændre det igen.

Vi elskede hans varme tanfarver mod den kulsorte krop og det perlehvide(som var hvidt, når han ikke gravede huller i haven ;0) Men som vi mente, var det nok for at få en swimmingpool, da han elskede vand og at svømme, men når han var startet et sted og farmand ikke fortsatte, så måtte man jo gå ud fra at det var det forkerte sted og prøve et nyt, vi har nu muligheder for at lave tretten swimmingpools i haven, hvis den ellers havde været stor nok til det ;0))) Han troede måske, at de blomster jeg plantede i mine super 8 sten, var dårlige for han gravede dem op et par dage efter i et uopmærksomt øjeblik fra min side. Han var en rigtig god gartnermedhjælper, han beskar kraftigt farmands æbletræ(når han nu ikke kunne tage sig sammen;0) Når jeg plantede Campanulaer, så havde Iackie lært han at blomsten smagte rigtig godt, men forskellen på Iackie og Tailor var, at Tailor åd alle klokkerne og derefter planterne helt ned til rodnettet. Iackie nippede kun enkelte klokker af hver lille blomst.