Troldeskov's Black Easy (Easy)


Født d. 23.10 1995 Død 03.01 2005


Kælenavne: Hyænen, Bissen, Bissemor, Easy Busy var den første låne Sheltie og efter 9 mdr. da vi afleverede hende retur pga. løbetid tudede hele familien, men vi kunne heldigvis låne hende igen;0))


Easy var en lille lækker hyperaktiv hvalp på fire måneder, da vi lånte hende ned første gang. Egon og Mette havde taget valgt to tæver fra kuld, den ene "lidt" doven Elaika og hyper Easy, og aftalen blev at jeg lånte den lille hypergøj til lydighed til hun gik i løbetid. Der gik 9 mdr. før hun gik i løbetid og det var nok længere tid end familien havde regnet med, for nu havde vi jo alle knyttet os meget til hende, men en aftale er en aftale. Vi tudede godt nok hele vejen hjem fra Svendborg, selv om vi vidste, vi kunne besøge hende, mens hun havde hvalpe og låne hende igen bagefter;0) Men vi bestilte en hvalpe fra det første kuld og som en stor hemmelighed, så spurgte jeg Egon om han kunne springe G over og gå til H, så Karsten kunne få sin sorte Harley som han havde ønsket i mange år, men ikke havde råd til;0))) Det gik Egon med til, men som Karsten senere sagde, så var det ikke en Harley med støttehjul, han havde ønsket sig, altså så må han lære at være mere præcis i sine bestillinger, ha ha. Lige så hyper som Easy var lige så godt passede hendes navn til hende, hun var utrolig lærenem, der var ikke det hun ville gøre for mig, hun elskede at arbejde, både med agility, lydighed og får og udstilling. Tjahh hun var ikke dårlig, selv om de fleste billeder, jeg har af hende er lige efter et hvalpekuld og desværre derfor i bikini!! Easy flyttede frem og tilbage mellem Egon og os alle årene og virkede aldrig stresset, men mægtig tilfreds med situationen. Den dag da det så blev aftalt, at nu skulle vi endegyldigt flytte herned, hostede hun en lille smule om morgenen og Egon bestilte tid til et dyrlæge tjek, som skulle være  næsten 2 timer senere, han kørte på arbejde imens, da han kom hjem for at hente hende, lå hun i sin hundekurv og var død. Det var en trist dag og hun er meget savnet!!!!


Easy fik seks kuld hvalpe med fem forskellige hanner, 24 hvalpe i alt med et super energisk og til tider lidt hyper aktivt temperament, gode til lydighed og agility og lign.