Troldeskov's Golden Olle (Sesse)

Sesse er en rigtig sød og lærenem tæve, der fra dag 1 gik lige ind i vores hjerter! Hun elsker at hyrde får og er i det hele taget blevet meget glad for at arbejde!  Sesse har været udstillet to gange med et fantastisk resultat, men har desværre stort set siden været fæld, dog knap så meget som nu. Sesse kan være lidt skeptisk, når hun lige har fået hvalpe,  men det forsvinder hurtigt da hun meget gerne vil nusses!! I slutningen af "drægtigheden" er hun kommet i tanke om flere sjove ting, som at bygge rede under sengen, samt at hvis hvalpene skal sælges, så vil hun også være hyldevare i håb om at blive solgt(SPØG, hun er ikke til salg, for så købte jeg hende selv) Hun kan næsten ikke blive myret derind, men det er det hun nyder mest af alt nu, en lækker hule til hvalpene! Sesse har været til træning i Pudelklubben og hun nød at være i selskab med de forskellige hunderacer. Hun er rigtig nem at træne og lystrer gladelig næsten alle kommandoer med det samme!!! Rally har hun nu prøvet et par gange og jeg synes at hun har flair for det, så det fortsætter vi med til hun skal have hvalpe. Hver morgen, når jeg står op, så står hun og småbuffer af mig og logrer med hele kroppen, glemmer alt om at hun ikke må hoppe op og fræser med mig på badeværelset, så hun kan få ekstra opmærksomhed og det får hun så lov til. Selv om hun ikke leger så meget som Kermes, så har hun en meget stor personlighed som hun har åbnet op for mig og Karsten til sidst, men hun er en damehund, der elsker kvindekønnet. Havde hun været menneske havde hun nok været rødstrømpe. Sesse har efter hendes første hvalpekuld ændret sind, hun tager glad imod alle, gør dog lige lidt, når folk kommer i få minutter(endnu) for at passe på hvalpene, men der er ingen problemer, alle må tage hvalpene op efter først at have hilst på Sesse og være blevet "godkendt", men har man aldrig været her før tager det lige et par minutter længere, sååå hun er helt sikker på at man ikke skader hendes små "englebasser"! Det er nu blevet bestemt, at Sesse bliver boende og får de sidste kuld her, det glæder vi os over.

Efter Sesse's første to kuld hos os (P-1 og P-2 kuldene) overtog vi hende, og hun har derefter fået to kuld under vores eget kennelnavn, hvor hun er mor til vores A-kuld.

Udstillingsresultater

Udstillingsresultater:


DSSK. Sorø 4 september 2016. Dommer: Lidija Oklescen.

Excellent type and body proportions, good size, correct shape of head, nice eye expression, well set ears, very good neck and topline, slightly longer crup, well set and carried tail, excellent angulations, good coat quality, but not in show condition today, balanced in movement,

Excellent


DKK. Svendborg Idrætspark 18 maj 2013. Dommer: Charlotte Høier:

Herlig type, med det helt korrekte sheltie hoved og udtryk, vidunderlige udtryksfulde øjne og perfekte ører, med en længere hals ville kabalen gå fuldstændig op, men hun har en herlig fast og stærk krop, herlige benstammer, og ganske gode bevægelser som dog kunne være lidt længere.

Excellent 2. åbenklasse tæver CK Res.CERT BTK4

_SMP6894A

Sundhed

Født: 12.03.2010 Død: 14.06.2022

MDR1: +/- = Bærer

HD: A = Fri

AD: 0 = Fri

OCD: Fri

Øjne: Fri på øjnene

Tænder: Mangler 1 P-2

Naturlige kipører

Højde: 35,5 cm

100% Engelsk linier