Troldeskov's Kermes Khan (Kermes)

Da kuldet blev født skulle vi ikke havde nogen hvalp, da vi havde tilstrækkeligt med hunde, men næsten som sædvanligt tog vi ned og fotograferede kuldet og fulgte det fra dag 3. Kermes valgte mig, fra han kunne gå og fulgte mig i hælene, så det en gang imellem var lidt problematisk. Derfor blev vi "enige" om at stoppe vores besøg fra han var 8 uger til han var 4 mdr., men for Kermes skyld var det vigtigt. Det hjalp ikke, han havde knyttet et meget tæt bånd til mig og jeg til ham, da Kermes kom herned som en 4 mdr. foder aggressiv bandit, bestemte gamle Harley og jeg, at det skulle vi hurtigt få pillet af ham , hvalpelicensen røg første dag ved Harley(Han elskede hvalpe, men ville ikke bides to gange samme dag og inden for en time af den røde tyran;0) I dag er han den dejligste røde dreng altid smilende og med missende øjne(han tror, det giver godbider hver gang ;0) Han er utrolig kvik, men samtidigt en fantastisk skuespiller, det har taget lidt tid og gennemskue alle numrene! Han er rigtig god til Rally lydighed som jeg gik over til da, jeg pludselig ikke kunne holde til det lange program i lydigheden. Rally tager max 3 min. og er meget mere alsidigt og derfor både mere spændende for både hund og fører!!!


Kermes er far til et kuld 4 hvalpe i alt med Susie. De var en kombination af begge, men Kermes store pels slog en del igennem, hvilket giver lidt mere pelsarbejde, især i hvalpe perioden og i fæld;0) Men ellers børster jeg ham ca. hver tredje uge. Jeg kan bedst lide den lange pels og Kermes er en kombination af den lange og den meget tætte(som tit laver, filtning nær huden ved fæld, hvis man ikke er meget opmærksom, hvilket kan ende med ned barbering som gør hunden flov) Jeg har redt flere ud, men det tager timer og det er ikke sjovt for hverken hund eller mig!!!


Kermes er efterfølgende blevet far til tre skønne hvalpe sammen med Sesse med meget stor pels og super smukke.

Udstillingsresultater

Kermes står IKKE til rådighed til avl, han er pensioneret!


Her er nogle af Kermes' mange udstillingsresultater!


DSSK. Herlufmagle 15.11. 2015. Dommer: Ineke Fritz-Bouwer. NL

Åben: 8 years old sable dog of good breed type, head of good propotions, nice placed dark eyes, a bit wide set correct tipping ears, better angulated in rear than in front, tail well set, but a Little short, coat of good strukture and in good condition, today he carries to much weight which shows off on the move, well presented.

Excellent. Nr.3


DSSK. Ørbæk 20.03 2010. Dommer: Kim Vigsø Nielsen. DK

Mellem: 21 måneder, udmærket hoved og udtryk, velformede øjne korrekt tandsæt, kort hals, en anelse rullende i ryggen, kort kryds, "veltrænet hale" noget for tung i kroppen på dagen, udmærkede vinkler, men er påvirket af tyngden, udmærket pels, dejligt temperament.

Very good Nr. 2


DKK. Blåhøj 29.10 2009. Dommer: Allan Michael Dredge. GB

Junior: Nice coat, good head and expression, slightly nervous on the table, moved very well, good mouth, in good condition.

1 pr. Nr. 2


DSSK. Ørbæk 21.03 2009 Dommer: Malcolm Hart. GB

Hvalp: Attractive zobel, well proportioned head, clean cheeks, flat skull, well carried ears, adequate neck, topline neds to level a little, good shoulder, has the makings of a heavy coat, moved well, when moved at correct speed.

SL Nr.1 BIR hvalp

_SMP6874A

Sundhed

Født: 12.07.2008 Død 04.08.2021

MDR1: +/- = bærer

Øjne: Fri på øjnene, få distichiasis

Tænder: Mangler 1 P-2

Naturlige kipører

Højde: 36,5 cm.

100% Engelsk linier

Lydighed og Rally resultater

Lydighedsresultater


01.06.2009 Årslev, Fyn, DKK Kreds 3 Dommer: Laila Lysdal

158,5 point 1 præmie 10,5 mdr gammel og nr. 3 på dagen i Lydighed klasse 1


22.05.2010 Nyborg Strand, OES Klubben Dommer: Hans Ove Pedersen 173 point 2 præmie Lydighed klasse 2


01.08.2010 Hesselager, KHKGDommer: Erhard Jørgensen

175 point 2 præmie Lydighed klasse 2


Rallyresultater

Her er en del af Kermes resultater


26.05.2012 Sorø, DSSK Dommer: Frank Kuhfeld

begynderklasse 90 point bestået første prøve uden rigtig træning og mor laver en bommert til 10 point surt


14.10.2012 DKK Kreds Pia Hansen-Schwartz

begynderklasse 98 point bestået nr. 2

Begyndermester hos DCH


20.04.2013 BOCH Landskonkurrence

Øvet 96 point nr. 3